احتمالاً شما عادت دارید که یک عدد لیموی تازه بردارید، آب آن را روی ماده غذایی مثل سبزی پلو با ماهی بریزید و بعد آن را دور بیندازید اما طبق مطالعات انجام شده، شما می توانید از پوست لیمو استفاده های زیادی داشته باشید.

پوست لیمو فواید بسیار زیادی دارد که حاوی ماده فیبر، ویتامین c و دیگر ویتامین ها و مواد معدنی از جمله ریبوفلاوین، تیامین، نیاسین، فولات، ویتامین b6، ویتامین b5، ویتامین آ، کلسیم، آهن، پروتئین، زینک و منیزیم است. در نتیجه می توانید از آن به عنوان طعم دهنده غذا استفاده کنید.

کافی است آن را داخل میکسر بریزید یا داخل اسموتی ها استفاده کنید یا اسیلب شده آن را داخل ماست یا پنیر کاتیج استفاده کنید که طعم خوبی خواهد داشت. همچنین بعضی ها از آن داخل چای و قهوه استفاده می کنند. می توانید در مورد پوست پرتقال، لیموترش، و گریپ فروت هم همین کار را انجام دهید.

 

بیشتر ما موز می خوریم اما هرگز به پوست نرم و لطیف و پرکاربردش توجه نمی کنیم و آن را دور می اندازیم اما انجام این کار اشتباه است.

موز حاوی موادی مثل تریپتوفان است که هورمون شادی به نام سروتونین را افزایش می دهد، باعث بهبود روحیه و اعصاب می شود و می توانید از پوست آن استفاده کنید. بهتر است پوست موز رسیده را انتخاب کنید. پوست موزی که رسیده تر باشد، معمولاً نرم تر، نازک تر و خوشمزه تر است.

می توانید به مدت 10 دقیقه آن را بپزید یا بجوشانید تا نرم تر شود و آن را به اسموتی و یا سوپ اضافه کنید یا می توانید پوره کنید و کمی از آن را داخل مواد کیک بریزید. البته بسیاری از افراد از پوست موز برای تازه کردن پوست صورت شان هم استفاده می کنند.